Сша НОВОСТИ благотворительность Украина Сша

Перший в Україні Благодійний Радіомарафон на підтримку онкохворих дітей зібрав 1394 нових супердрузів

Сейчас читают: 907
womo.ua

Щороку більше ніж у тисячі дітей в Україні діагностують рак. Одужує з них лише близько половини. В той час як у розвинених європейських країнах ця цифра складає 85%, у США – до 95%.

Дитячий рак виліковний. Так, це складно, дорого, довго, але можливо. Для того, щоб його побороти, потрібне якісне лікування і постійна підтримка.

Саме регулярна допомога дає впевненість у тому, що діти отримають своєчасне та ефективне лікування. Спеціально до Всесвітнього дня онкохворої дитини благодійний фонд «Таблеточки» разом з «Радіо НВ» та компанією «АЛЛО» вперше в Україні провели унікальний благодійний Радіомарафон.

Дякуючи Радіомарафону велика кількість українців дізналася про те, що такий формат регулярної підтримки взагалі можливий. Нові супердрузі вже зібрали для дітей 280 тисяч гривень, а завдяки партнеру «Алло» ця сума перетворилася у 580 тисяч гривень.  «Таблеточки» — благодійний фонд, який з 2011 року допомагає онкохворим дітям в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA