люди карантин 8 марта

На Донеччині провели першу ходу проти домашнього насильства

Сейчас читают: 736
hochu.ua

Amnesty International, 8 березня, разом із місцевими активістками провели першу ходу проти домашнього насильства на Донеччині.

Подробиці події читайте далі в нашому матеріалі.Міжнародний жіночий день у Краматорську відзначили ходою проти домашнього насильства.

Близько 100 активісток й активістів Amnesty International та інших громадських організацій регіону пройшлися центральними вулицями міста, щоб закликати владу ратифікувати Стамбульську конвенцію і привернути увагу до проблеми домашнього насильства.Хода завершилася на площі Миру, де організаторки виступили з промовами та показали інсталяцію домашнього інтер’єру з предметами, що символізують насильство в родинах.

У Міжнародний жіночий день тут, на Донеччині, ми хочемо звернути увагу на те, що проблема домашнього насильства стосується всієї країни, і родини сходу України не виняток.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA