Евровидение

Джамала та соліст The Maneken: стали відомі імена журі на "Євробачення-2021"

Сейчас читают: 274
hochu.ua

Стали відомі імена журі, які будуть обирати пісню на "Євробачення-2021". Дізнайтесь — у нашому матеріалі!Суспільне оголосило склад журі, члени якого будуть обирати пісню гурту Go_A на Пісенний конкурс "Євробачення-2021".

До складу увійшли українські зірки та авторитетні експерти у музичній індустрії:Думаю, що Go_A дуже непросто підготувати декілька пісень на вибір для журі, тому що зараз відбувається величезний пресинг на творчу команду через сподівання принаймні повторити успіх тогорічної пісні, яка перемогла у Нацвідборі на "Євробачення-2020".

Від них очікують пісні на кшталт попередньої або навіть кращої, щоб було більше шансів на гідне місце на Євробаченні. Я сподіваюся, що з матеріалу, який буде представлений, ми оберемо таку пісню.

Бажаю гурту Go_A, щоб цей додатковий відбір не став для них великим тиском, щоб вони успішно пройшли цей шлях і гідно представили нашу країну.— зазначив член правління, відповідальний за платформу телебачення Суспільного мовлення, Ярослав Лодигін.Згідн

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA