квартира недвижимость

Группа компаній DIM ввела в експлуатацію першу чергу ЖК «Метрополіс» на 760 квартир

Сейчас читают: 896
liza.ua

Група компаній DIM повідомляє про отримання сертифікату № ІУ123210330681, що засвідчує готовність об’єкта до експлуатації  першої черги житлового комплексу «Метрополіс» у Голосіївському районі Києва, на вулиці Академіка Заболотного, 1.Зазначеним документом Державної архітектурно-будівельної інспекції України введено в експлуатацію перший та другий будинки житлового комплексу.Житловий комплекс «Метрополіс» – амбітний проект групи компаній DIM поряд з ВДНГ, який оцінили вже тисячі сімей і яким ми пишаємося.

Наразі сміливо можу сказати, що був зроблений вагомий крок на шляху його реалізації. Я щиро радію за кожного, хто переступить поріг власної квартири, буде у ній насолоджуватися життям, пишатися перемогами та виховувати дітей.

Попереду у нас ще більше яскравих проектів, якісних та величних будинків і безліч задоволених інвесторів, що матимуть власний дім!», – прокоментував управляючий партнер групи компаній DIM Олександр Насіковський.«Метрополіс» – житловий комплекс класу комфорт-плюс,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA