Дженнифер Лоуренс актриса фільми кіно кіновиробництво акторка Дженнифер Лоуренс

Найяскравіші перевтілення Дженніфер Лоуренс на екрані: фільми, які варто переглянути кожному

Сейчас читают: 314
womo.ua

Понад десять років тому Дженніфер Лоуренс стала однією з популярних зірок Голівуду. Актриса, номінована на премію «Оскар» у 2011 році за прорив у фільмі «Зимова кістка», знялася в ролі Катнісс Евердін в екранізації «Голодних ігор» і призвела стартову франшизу до рекордних на той момент продажів квитків 152,5 мільйона доларів за перший вікенд.

Сьогодні, 15 серпня 2023 року, актриса Дженніфер Лоуренс відзначає свій 33 день народження. З цього приводу редакція WoMo підготувала добірку найкращих перевтілень актриси на екрані. Читайте також: Як мотивувати себе?

ТОП-10 надихаючих фільмів, які варто подивитися всією сім’єю: трейлери Люди Ікс Дженніфер Лоуренс виконала роль Рейвен Даркхолм/Містика у фільмах «Люди Ікс: Перший клас», «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Люди Ікс: Апокаліпсис» і «Люди Ікс: Темний Фенікс».

Саме зйомки в цій кінофраншизі дала актрисі світову популярність та зробила її найулюбленішим та найяскравішим персонажем глядачів. Читайте також: Хоче поневолити або знищити людство: найкращі фільми про небезпечний штучний інтелект Голодні ігри Дженніфер Лоуренс дебютувала в ролі Катнісс Евердін у фільмі «Голодні ігри» у 2012 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA