люди лайфхак взуття Нео

Навіщо заморожувати взуття? Три незвичайні лайфхаки, які варто взяти на замітку

Сейчас читают: 814
hochu.ua

Неприємний аромат з взуття — поширена проблема, з якою бореться чимало людей. На щастя, вирішити її можна дуже простими та оригінальними способами.Як позбутися поганого запаху у взутті?

На порталі pixelinform.com опублікували 3 простих лайфхаки, які допоможуть вирішити цю проблему. Читати також Краще придбати нову: як зрозуміти, що ваша стара подушка вже своє віджила Це простий і безпечний метод, який відмінно впорається з запахом, якщо він тільки почав проявлятися.

Вам потрібно взяти ватний тампон, обробити його перекисом водню і протерти внутрішню частину взуття. За потреби взуття можна висушити на сонці.Не всі знають про те, що ефірна олія лаванди не тільки швидко усуває неприємні запахи, а й запобігає їх появі.

Це з його потужним антибактеріальним властивостям. Ефірна олія чайного дерева має аналогічну ефективність.І ось найнезвичайніший лайфхак, як позбутися неприємного запаху у взутті!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA