Срср Німеччина День незалежності України що подивитися серіал Срср Німеччина

До дня Незалежності України: найкращі українські серіали, які варто подивитися всім (ОПИС і ТРЕЙЛЕРИ)

Сейчас читают: 739
hochu.ua

Тільки зараз стає зрозуміло як мало було знято за роки незалежності України. Бо якщо прибрати: серіали, де російські актори виконували головні ролі, а наші були “напохваті”, повністю російськомовні серіали (які зараз жахливо, поспіхом дублюють) та відверте вітчизняне “мило”, зняте за 5 копійок в трьох локаціях, то залишиться не так уже і багато.

Тож варто цінувати кожен оригінальний український серіал!В основу серіалу покладено однойменний роман письменника Володимира Лиса, що розповідає історію українця, який за свій чималий - столітній - вік пережив 5 держав: царську імперію, УНР, панську Польщу, нацистську Німеччину та СРСР.

І різне було у його житті: велика любов та велике горе, друзі та зрадники, щастя та порожнеча. І головне чому він навчився за цей час – не засуджувати людей.

Тому, коли до його хати випадкова зайшла дівчина, якій стало зле від наркотиків, то Яків не жене її, а навпаки, - усіляко допомагає.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA