Бен Аффлек Дженніфер Лопес весілля новини річниця кадри Бен Аффлек

Дженніфер Лопес показала ексклюзивні кадри з весілля з Беном Аффлеком у їхню річницю (ФОТО)

Сейчас читают: 976
hochu.ua

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес, яка зустрілася з адвокатом із розлучень, відсвяткувала першу річницю подружнього життя з Беном Аффлеком.

У святковий для їхньої родини день артистка поділилася ексклюзивними кадрами з весілля, які раніше приховували від широкої аудиторії.Так, з нагоди першої річниці весілля Дженніфер Лопес присвятила Бену Аффлеку зворушливу публікацію в Instagram.

Разом зі словами любові до чоловіка, а точніше рядками з пісні "Dear Ben Pt. II", співачка показала архівні фото, зроблені в день, коли пара зв'язала себе узами шлюбу.

Читати також Розкішний особняк за 60 млн доларів: який виглядає новий будинок Дженніфер Лопес і Бена Аффлека (ФОТО) Фото: https://www.instagram.com/jlo/На першому знімку Дженніфер і Бен щасливі позують на камеру, поки дворазовий лауреат премії Оскар тримає кохану на руках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA