психологія саморозвиток корисні поради

10 хороших звичок, які непомітно впливають на наше життя: цьому варто повчитися!

Сейчас читают: 407
hochu.ua

Багато речей роблять нас щасливішими щодня, проте ми не завжди це помічаємо або просто не надаємо значення, вважаючи за дрібницю.

Це може бути гарна погода, горнятко смачної кави чи навіть усмішка, подарована незнайомою людиною. Якщо ви хочете покращити своє життя, нічого особливо сильно не змінюючи, спробуйте запровадити у свій щоденний графік ці кілька простих звичок.Виберіть те, що приносить задоволення саме вам.

Це можуть бути танці або басейн, пробіжки ранковим парком чи заняття у тренажерному залі, велосипед, йога, бокс - головне, щоб ви отримували не тільки результат від занять спортом, а й позитивні емоції.

Читати також Чому виникає заздрість і як її можна використовувати у власному розвитку: поради психологині Дозвольте собі купувати речі не тільки потрібні та корисні, а й просто приємні. "Емоційні покупки" важливі для внутрішнього комфорту і нашої самооцінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA