літо комарі комахи

Як зрозуміти, хто тебе покусав: 14 видів укусів, які треба вміти розрізняти (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 601
hochu.ua

Чимало різноманітних комах харчуються людською кров’ю. Ще більше живих істот кусаються, захищаючись. Влітку небезпека може підстерігати вас на кожному кроці, особливо поза межами дому.

У цьому матеріалі HOCHU.ua розповідає, як розпізнати різні види укусів комах та змій (отруйних і неотруйних) і що робити, якщо уникнути укусу не вдалося.Розібратися у цьому допоможе Гадяч.City та лікарка-дерматовенеролог КНП "Гадяцька МЦЛ" Зінаїда Гриценко.

За її словами, в останні роки випадків тяжких реакцій організму на укуси бджіл, ос, джмелів і навіть комарів побільшало. Численні укуси та вжалення можуть нести небезпеку для життя, тому важливо вміти розрізняти, хто саме вас вкусив, і знати, що робити в тому чи іншому випадку.

Про це поговоримо далі. Читати також Щоб не докучали дзижчанням і не тільки: 6 простих та натуральних засобів боротьби з комахами Колаж: hadiach.cityЯкщо вас вкусила змія, насамперед спробуйте якнайшвидше відсмоктати з рани отруту, постійно її випльовуючи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA