город морква поради дачникам

Якщо зеленіє морква на грядці: що робити та чи треба бити на сполох

Сейчас читают: 405
hochu.ua

Ми розповідали, чому морква в землі тріскається. Ще одна поширена проблема - якщо коренеплоди зеленіють просто у землі. Розповідаємо, чому це відбувається та робити, якщо зіткнулись з цим.Ukr.Media пише, що зазвичай морква на грядці зеленіє зверху, це відбувається через тривале перебування на світлі.

Багато хто думає, що такі коренеплоди не можна їсти, адже вони отруйні. Читати також Прогнати кротів з  городу раз і назавжди: запахи, які відклякають шкідників  Насправді ж все набагато простіше.

Зелений колір моркві “дарує” хлорофіл, тому їсти її цілком безпечно. Інша справа, що такі коренеплоди втрачають смак і товарний вигляд.

Особливо це важливо, якщо ви вирощуєте моркву на продаж. Перш ніж вирішувати проблему, слід знати причину її виникнення. У позеленіння моркви є кілька передумов:Перш за все, обирати насіння сортів, захищені від позеленіння.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA