Мода Тренд

Модні сандалі літа 2023: найкрасивіші варіанти для особливих випадків і на щодень

Сейчас читают: 830
hochu.ua

Літній сезон завжди асоціюється з легкими сандалями, які забезпечують зручність у будь-яких ситуаціях. Якщо ви плануєте оновити свою колекцію літнього взуття, тримайте руку на пульсі, адже нижче представлені трендові моделі, які варто розглянути у 2023 році.Одним із головних літніх трендів стали мінімалістичні сандалі чорного кольору.

Їх можна поєднувати з яскравою атласною хусткою, що надає образу креативності та гармонійності. Читати також Джинсове взуття повернулося у моду на липень — серпень 2023 (ФОТО) Для яскравих літніх аутфітів додайте у свій гардероб сандалі неонового кольору.

Контрастний принт надасть цьому взуттю особливу особливість.Якщо вам потрібне взуття для святкового вбрання, ідеальним вибором будуть різнокольорові сандалі на масивних підборах з текстурованої шкіри.

Ця шикарна модель відмінно поєднується з різноманітним однотонним вбранням. Найбільш "ходовий" варіант, який підійде на кожен день і для особливих випадків — класичні босоніжки в чорному кольорі на невеликих підборах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA