Thom Browne знаменитости Thom Browne

Найкращі образи гостей на червоній доріжці CFDA Awards 2022

Сейчас читают: 214
vogue.ua

7 листопада, в Нью-Йорку пройшла щорічна премія CFDA Awards 2022. З моменту свого першого проведення в 1981 році і до цього дня на церемонії вручення нагород Американської ради модних дизайнерів відзначають кращих представників модної індустрії цієї країни - від вже відомих до нових талантів.

Цього року серед переможців виявилася Кім Кардаш'ян, яка отримала нагороду у спеціальній номінації Amazon Fashion Innovation Award за її інклюзивний бренд спідньої білизни Skims, Ленні Кравіц став "Іконою моди 2022", а дизайнеру Вірджиллу Абло посмертно вручили премію Ради піклувальників.

Продемонстрували свою підтримку номінантів CFDA знаменитості, одягнувши їхні образи на червону доріжку. Так, сестри Кім і Хлое Кардаш'ян вибрали обтягуючі сукні LaQuan Smith: перша з'явилася в сукні-колоні без бретельок з прозорою спідницею з целофану, а друга в асиметричній сукні зі шлейфом із блискучого бронзового трикотажу.

Тим часом Джіджі Гадід з головою поринула в панківський гламур. Вона одягла повний образ Thom Browne — картату жилетки з необробленими краями поверх білої сорочки та смугастих штанів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA