Майкл Джей Фокс знаменитости Майкл Джей Фокс

5 трендів на червоній доріжці Governors Awards

Сейчас читают: 316
vogue.ua

У Лос-Анджелесі відбулося вручення премії Governors Awards, де вшановують за «довічні успіхи у кінематографі». Цього разу жадані статуетки отримали Еужан Палсі, Дайан Уоррен, Пітер Вейр і Майкл Джей Фокс, а на червоній доріжці сяяли Кейт Бланшетт, Марго Роббі та Тейлор Рассел.

На їх прикладах ми виділили ключові тренди, які сьогодні визначають вечірню моду. Ідеальний прес на церемонії вирішили продемонструвати дві голлівудські красуні - Марго Роббі та Анна де Армас.

Перша зробила ставку на шовк, що струмить, відтінку скошеної трави і максимально простий силует, а інша продемонструвала модний тренд на різноманітні вирізи і розрізи.

Скромність та елегантність стали ключовими характеристиками в образах Зої Казан та Кері Кондон. Стримане поєднання кольорів, кейповий крій та максимум закритого тіла виділили їх серед низки дівчат у напівпрозорих вбраннях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA