Англія Бразилія спорт футбол перемога переможці Англія Бразилія

Жіноча Фіналіссіма 2023: футболістки збірної Англії здобули історичну перемогу

Сейчас читают: 209
womo.ua

Футболістки збірної Англії виграли прем’єрну жіночу Фіналіссіму. Про це пише Українська асоціація футбол. Зазначається, що в дебютному розіграші жіночого футбольної Фіналіссіми зустрілися чинні переможці чемпіонатів Європи та Південної Америки — збірні Англії та Бразилії. Читайте також: З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами Матч відбувся на легендарному лондонському стадіоні «Вемблі» і приніс історичну перемогу англійкам у серії післяматчевих пенальті (4:2).

Основний час завершився з рахунком 1:1. Читайте також: У Голлівуді з’явилися зірки українських тварин, які можуть зникнути через війну: фото Жіноча Фіналіссіма-2023: Англія — Бразилія — 1:1 (1:0) п.п.

4:2 Голи: Тун (23) — Андресса (90+3). Читайте також: Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович припинила голодування: подробиці Варто нагадати, що на фінальному поєдинку жіночого Євро-2022, в якому англійки здолали німкень (2:1), головним арбітром працювала українка Катерина Монзуль, а однією з її помічниць на лінії — інша наша співвітчизниця, Марина Стрілецька.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA