спорт ЧС Чемпіонат світу спортсмени перемога Збірна України

Вперше за 14 років: жіноча збірна України з гандболу пробилась на ЧС

Сейчас читают: 825
womo.ua

Жіноча збірна України перемогла Північну Македонію з рахунком 31:22 у повторному матчі відбірного плей-оф і вийшла на чемпіонат світу-2023.

Про це повідомляє офіційний сайт ФГУ. Зазначається, що українські спортсменки двічі (на виїзді та у домашньому матчі) перемогли у вирішальному раунді кваліфікації до плей-оф (24:22 та 31:22).

Загальний рахунок — 55:44. Читайте також: Українські гімнастки Поліна Городнича і Христина Погранична вибороли п’ять нагород: фото Таким чином, жіноча збірна України з гандболу вперше від 2009 року вийшла на чемпіонат світу.

Тоді українки посіли 17-те місце на турнірі в Китаї. Читайте також: Спортсменка збірної України зі спортивних танців на візках Олена Чинка здобула одразу п’ять золотих медалей Додамо, що фінальна частина ЧС-2023 з гандболу серед жіночих національних збірних відбудеться від 29 листопада до 17 грудня в Данії, Норвегії та Швеції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA