дети Настя Каменских благотворительность

Настя Каменських стала амбассадором фонду Таблеточки

Сейчас читают: 937
cosmo.com.ua

Вчора, 18 листопада, українська суперстар, популярна співачка, NK | Настя Каменських стала офіційним амбасадором фонду Таблеточки.

Співачка неодноразово приєднувалася до проектів, організовуючи активну підтримку та допомогу благодійним фондам. Знайомство з командою Таблеточок почалося під час участі Насті в щорічній акції «Благодійність замість квітів» до 1 вересня.

І вже незабаром NK запустила авторський благодійний спортивний інтенсив «Rock Your Body», в якому вона разом із учасниками зібрала суму майже в 250 000 тисяч гривень, що перетворилися в життєво важливі препарати для підопічних фонду. «Я щиро розділяю мету команди Таблеточок у допомозі діткам з онкологічними захворюваннями, тому з радістю стану одним із мотиваторів для них.

Будь-яка наша допомога — це промінь надії та порятунку для багатьох маленьких доль, які так потребують підтримки. Це величезна можливість подарувати їм шанс на здорове і щасливе майбутнє.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA