Санта Димопулос Каннский кинофестиваль Канны Санта Димопулос

Наші в Каннах: як українські зірки підкорювали Каннський кінофестиваль (ФОТО)

Сейчас читают: 177
hochu.ua

17 липня на лазурному узбережжі Франції завершився 74-ий Каннський кінофестиваль. Хто з українських зірок дивував світ стильними вбраннями та яскравими перемогами?

Дізнайтесь — у нашому матеріалі. Окрім гучних кінопрем’єр і кінопрезентацій України на 74-му міжнародному Каннському кінофестивалі, українці брали активну участь і у світській частині кінофоруму: дефілювали на червоній доріжці, організовували яскраві івенти та вражали неймовірними вбраннями. "Золоту пальмову гілку" цьогоріч отримав фільм "Титан" французької режисерки Джулії Дюкорно.

Український режисер Сергій Лозниця завоював спеціальний приз журі премії "Золоте око" — за його документальний фільм "Бабин Яр.

Контекст" про вбивства євреїв нацистами в Києві в часи Другої світової війни. Продюсер Марія Гражина Чаплін, яка щороку збирає у Каннах найвпливовіших блогерів світу, двічі була помічена на червоній доріжці Каннського кінофестивалю.Серед інших українок, які підкорили цьогорічні Канни, були інфлуенсер, "Міс України

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA