Сша Україна Білорусь Грузія Франція Швейцарія ОМКФ Сша Україна Білорусь Грузія Франція Швейцарія

ОМКФ 2021: оголошено журі кінофестивалю

Сейчас читают: 594
hochu.ua

Нещодавно ми публікували програму 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю. А зараз організатори оголосили склад журі, яке оцінюватиме фільми цьогорічного Національного конкурсу.Отже, до складу  увійшли: режисерка Дар’я Жук (Білорусь), режисер Елі Ґраппе (Франція/Швейцарія), продюсер Жан-Шарль Леві (США), акторка Оксана Черкашина (Україна) та фестивальний менеджер Звіад Елізіані (Грузія).Режисерка  народилася у Мінську, але після закінчення школи подалася на навчання за обміном у США.

З того часу вона живе і працює там. Її дебютний повнометражний фільм "Кришталь" був вперше за 22 роки поданий від Білорусі на премію "Оскар" в категорії "Найкращий фільм іноземною мовою".

Прем'єра фільму відбулася в конкурсній програмі "На схід від Заходу" міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах; серед призів "Кришталю" — Ґран-прі Одеського МКФ, відзнака Алматинського МКФ, Ґран-прі Тбіліського МКФ, нагорода ФІПРЕССІ на Братиславському МКФ, Премія молодіжного журі на Міжнародному кінофестивалі у

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA