ОМКФ

ОМКФ 2021: дізнайтеся програму кінофестивалю

Сейчас читают: 673
hochu.ua

12-й Одеський міжнародний кінофестиваль, який відбудеться з 14 до 21 серпня, оголосив програму. Зокрема, на прес-конференції ОМКФ ми дізналися програму Національного конкурсу, частину позаконкурсних програм та спеціальні події.

Детальніше — в нашому матеріалі.Отже, цього року Одеський міжнародний кінофестиваль буде приурочений до 30-річчя незалежності України і пройде з фокусом на національне кіно.До Національної конкурсної програми12-го Одеського міжнародного кінофестивалю увійшли 6 повнометражних фільмів:Найкращий фільм конкурсу "1-2" Варшавського МКФ (2020)Фільм отримав "Кришталевого ведмедя" як найкраща стрічка конкурсної програми Generation 14plus 71-го Берлінале.Найкраща операторська робота на МКФ "Лістапад" у Мінську (2020)Також у Національній конкурсній програмі будуть показані 8 короткометражних стрічок:До , яка буде показана в межах 12-го ОМКФ спільно з Довженко-Центром, увійшли найкращі стрічки, зняті за 30 років незалежності України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA