Олег Винник День рождения поздравления Олег Винник

Українські зірки та фан-клуб "Многосчастьєвськ" зворушливо привітали Олега Винника з днем рождения (ВІДЕО)

Сейчас читают: 823
hochu.ua

31 липня Олег Винник святкує 48-й день народження! Учасниці найбільшого фан-клубу в Україні "Многосчастьєвськ" продовжують дивувати свого улюбленого співака.За доброю традицією найвідданіші прихильниці Олега Винника або, як їх називають у народі, "вовчиці", зняли для українського Артиста №1 справжнє привітальне кіно.

І, якщо минулого року дівчата спільноти "Многосчастьєвсь" на один день перевтілились у німецьких пасічниць і дивували бджолами, медом і запальними танцями, то цього року вражати іменинника Винника його фанатки довірили зірковим гостям.За словами головної прихильниці "Містера Щастя" Валерії Барон, головним завданням для режисера було заявити у святковому кліпі всі масштабні телевізійні проекти Олега за рік, а саме: гіпершоу "Маска", вокальне шоу "Голос країни" і фільм "Скажене весілля".Так, у привітальному відео з’явились новий герой наступого сезону "Маска", найяскравіші учасники крайнього сезону шоу "Голос країни", свої "Горбунов і Осадча" і аж два Винника.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA