Україна місто Київ книги діти війна в Україні новини Україна місто Київ

На ВДНГ вдруге пройде фестиваль «Книжкова країна»

Сейчас читают: 817
womo.ua

«Книжкова країна», що навесні зібрала десятки тисяч відвідувачів на ВДНГ, відбудеться вдруге — 26–29 вересня. Порівняно з першим захід збільшить кількість тематичних напрямів, івентів і традиційно збере українські видавництва, письменників, журналістів, блогерів та інших діячів індустрії.  «Перша „Книжкова країна“ отримала неймовірну підтримку та позитивні оцінки.

Є великий запит з боку українців на якісні й цікаві книжкові івенти — ми із задоволенням готові його задовольняти. Місія фестивалю — залучити якомога більше людей до читання, водночас зробити це завдяки цікавим подіям, активностям, а також особливій атмосфері», — підкреслює засновник  «Книжкової країни» Євген Мушкін.

На «Книжковій країні» проходитиме великий ярмарок книжок, презентації, майстер-класи, обговорення з авторами й експертами, а також зустрічі із зірковими гостями та блогерами.

Крім того, на осінній події створять більше зон для читання, де можна буде одразу поринути в щойно придбану книгу. Цього разу на фестивалі дебютує одразу три нові напрями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA