Китай Мексика Україна Косово місто Ріо-Де-Жанейро місто Токіо Швейцарія Туреччина спорт срібна медаль Китай Мексика Україна Косово місто Ріо-Де-Жанейро місто Токіо Швейцарія Туреччина

Сергій Куліш здобув «срібло» Олімпійських ігор в Парижі

Сейчас читают: 531
womo.ua

Сергій Куліш виборов срібну нагороду в фіналі стрільби з гвинтівки на дистанції 50 м із трьох положень. Він поступився представнику Китаю Ліу Юкуну.

Про це повідомив Національний Олімпійський комітет України. 31-річний Сергій Куліш вже вдруге стає призером Олімпіад. Раніше він дістався п’єдесталу на Іграх у Ріо-де-Жанейро 2016 року, де також отримав срібну нагороду.

На Олімпіаді в Токіо він також впевнено йшов до медалі, але випадково зробив постріл не в свою мішень. Тоді він став лише восьмим.

Згодом український спортсмен став чемпіоном світу у стрільбі з гвинтівки на 50 м. До того ж здобув “срібло” в міксті. Фото: AP/Manish Swarup Результат Куліша — 461,3 очка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA