Україна робота навчання жінки кар'єра новини Україна

L’Oréal Україна анонсує набір учасниць на здобуття професії перукарки

Сейчас читают: 890
womo.ua

L’Oréal Україна запускає новий сезон освітньої програми «Краса для всіх», метою якої є допомога жінкам, що постраждали від насильства або опинилися в складних життєвих обставинах через війну.

Програма, що реалізується за підтримки Фундації L’Oréal спільно з UNFPA (Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні), надає можливість безплатно здобути освіту у сфері краси.

У рамках програми, учасниці навчаться основ перукарської майстерності та отримають підтримку на шляху до нового життя. Програма, яка вже дев’ятий рік поспіль проходить за ініціативи бренду Matrix, включає чотири місяці інтенсивного навчання під керівництвом висококваліфікованих фахівців та кращих майстрів салонного бізнесу.

Навчання відбуватиметься у Києві та Львові, де учасниці відвідуватимуть заняття як в онлайн, так і в офлайн-форматі. Програма також передбачає психологічну підтримку, заняття з експертами з просування в соціальних мережах та допомогу у створенні професійного портфоліо, що допоможе жінкам впевнено розпочати кар’єру у сфері краси.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA