психологія стрес війна опитування дослідження психічне здоров'я

Ментальне здоровʼя: як почувається українська молодь — дослідження

Сейчас читают: 446
womo.ua

Проєкт опитувань ЮНІСЕФ U-Report разом з організацією Teenergizer, яка допомагає молодим людям захищати своє здоровʼя та реалізовувати права людини, провели опитування щодо психічного стану і самопочуття української молоді.

Ділимося результатами у матеріалі нижче. Молодь оцінили свій в середньому свій рівень тривожності за останні тижні в 3 бали з 5.

Де 1 — відсутність тривоги, а 5 балів — постійна присутність тривожного стану. Як часто молодь останнім часом відчувала надмірну психологічну тривогу, з якою не мали сил впоратись? 51% респондентів відповіли, що час від часу або рідко відчували непереборну тривожність.

21% зазначили — дуже часто за останні тижні відчувають сильну тривогу. А 18% почувають себе добре і не перебувають в психологічному тиску.  Читайте також: Порада дня від психолога: як зрозуміти що близькій людині вже час йти до фахівця? Молодь оцінила свій рівень байдужості до речей, які їх раніше цікавили в 3 бали.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA