Олена Зеленська України Олени Зеленської Україна Німеччина українські фільми кіно документальна стрічка Олена Зеленська України Олени Зеленської Україна Німеччина

«Мистецтво як зброя під час війни»: в Україні покажуть фільм з Оленою Зеленською, Андрієм Хливнюком і Тарасом Тополею

Сейчас читают: 105
womo.ua

“Під час повномасштабного вторгнення стався творчий сплеск в Україні”, — Олена Зеленська ексклюзивно для українсько-німецького фільму «Мистецтво як зброя під час війни».

Українська прем’єра стрічки відбудеться 15 травня, у Всесвітній день мистецтва, на телеканалі СТБ. Фільм “Мистецтво на війні” — спільна робота OUP (Об’єднання українських продюсерів), SPACE Production (Україна) та BROADVIEW (Німеччина). Читайте також: Лондонський книжковий ярмарок-2023: Україну представить 21 видавництво Одна з місій фільму — показати злочини росії, її спроби знищити українську культуру та показати світові, що ворогові не вдалося зламати наших митців. Читайте також: Дослідження української культури Олесі Геращенко: від Гамлета до Марчука Окрім Хливнюка, у фільмі розповідається історія музикантів із гурту “Антитіла”, які з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, як і Андрій, пішли добровольцями на війну. Читайте також: Супротив темряві: незабаром вийде графічна історія про український блекаут На думку першої леді України Олени Зеленської, українські митці зараз — обличчя цієї війни.

Хтось захищає Україну на фронті, хтось активно популяризує її для іноземної аудиторії. “Я бачу, як у світі нас більше чують, про нас більше хочуть говорити та відчувати”, — зізналася Перша леді в інтерв’ю для фільму.

І додала, що під час повномасштабного вторгнення стався справжній сплеск української творчості. Читайте також: Топ-5 новинок нонфікшну, які варті вашої уваги Команда SPACE Production на фронті знімала музикантів та художників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA