Україна книги Книжковий Арсенал видавництво "Ранок" новини натхнення Україна

На ХІІ Книжковому Арсеналі представлять новий імпринт «Readberry» від видавництва «Ранок»

Сейчас читают: 588
womo.ua

«Readberry» створено для задоволення читацьких потреб молоді, яка шукає цікаві та популярні українські та зарубіжні книги. Імпринт спеціалізується на літературі Young adults (15-18 років) та New adults (18-30 років), пропонуючи широкий вибір жанрів і тематики, що відповідають сучасним смакам та інтересам аудиторії.

Презентацію нового видавництва проведуть Ганна Булгакова, головна редакторка «Ранку» та Анна Єфіменко, директорка з маркетингу «Ранку».

Також під час презентації виступить Інна Білоножко, книжкова аналітикиня та лекторка, яка розповість про світовий досвід та особливості створення імпринтів для молоді.

Модеруватиме подію Олена Лисенко, книжкова оглядачка та літературна критикиня. На ХІІ Книжковому Арсеналі «Ранок» та «Readberry» представлять широкий асортимент новинок різних жанрів, включаючи фентезі, пригоди, романи та детективи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA