Україна жінки війна в Україні новини Україна

Голос року. Українка Анна Власенко отримала нагороду від найбільшого жіночого видання Швеції

Сейчас читают: 590
womo.ua

Українка Анна Власенко отримала нагороду в номінації «Голос року» від найбільшого жіночого видання Швеції Femina. Про це повідомила громадська організація «Жінки в медіа».

Щороку журнал Femina обирає переможниць у кількох категоріях. Журналістка Анна Власенко перемогла у категорії «Голос року», розповідаючи про життя українок у власному блозі.

Фото: wim.org.ua Вона писала про різних жінок. Про їх працю та про переживання дружин військових. про жінок, які повернулися з-за кордону й почали допомагати на фронті.

Також Анна ділилася власними життєвим і професійним досвідом. Журналістка зазначила, що ці всі історії про «стійкість і про кожну з нас, про те, коли є вихід і коли його немає, а ти маєш його знайти й почати все наново». Читайте також: Українська журналістка Наталія Кудрик балотується до Європарламенту від Італії Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Голос року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA