НОВОСТИ спорт женщины в спорте

«Музей паперу» створив онлайн лекції про екологію виробництва та збереження довкілля для українських школярів

Сейчас читают: 711
womo.ua

«Музею паперу» Зміївської паперової фабрики продовжує партнерство з Всеукраїнською віртуальною школою «Ранок». На платформі онлайн школи розміщуватиметься цикл пізнавальних лекцій та майстер-класів для школярів, які організовують фахівці «Музею паперу».

Події розраховані на учнів 6-9 класів та транслюватимуть для всіх школярів України абсолютно безкоштовно. Програма розділена на 4 змістові блоки: історія паперу, технології виготовлення, екотехнології та особливості виготовлення книги.

Лекції та майстер-класи покликані допомогти дітям більше дізнатися про цікавий та складний процес виготовлення паперової продукції, розвинути екологічне та дбайливе ставлення до паперу, розповісти про сортування та про стиль життя в стилі «еко».

Лектори — фахівці Зміївської паперової фабрики та «Музею паперу», видавці, дослідники та науковці. Зміївська паперова фабрика працює понад 125 років і за цей час пережила багато трансформацій, виготовляла різні типи та виду паперу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA