здоров'я виставка дозвілля музеї

Музеї зменшують тривогу, депресію та стрес

Сейчас читают: 972
womo.ua

Дослідники дійшли висновку, що мистецтво має фундаментальне значення для психічного та фізичного благополуччя людей. Про це повідомляє The Guardian.

Благодійна організація Art Fund, яка фінансово підтримує музеї та галереї, нещодавно провела дослідження Calm and collected («Спокійно й зібрано»).

Воно виявило, що 63% респондентів колись відвідували музей, щоб зняти стрес. Але лише 6% ходять до галерей регулярно. Більшість людей відчули позитивний вплив мистецтва на емоційний стан. Читайте також: Творчість vs Продуктивність: чому розвиток креативного мислення сприяє успіху на роботі Мистецтво та його сприйняття може бути корисним протягом усього життя. «Ніколи не пізно скористатися перевагами естетичного досвіду, щоб розвиватися та отримати сильніший мозок», — каже Магсамен. Долучайтеся до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Музеї зменшують тривогу, депресію та стрес appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA