місто Київ куди піти у вихідні ТЦ Gorodok Gallеry місто Київ

Звукотерапія проєкту «Музика зцілює» — найкращий засіб звільнитись від тривалого стресу та відновити свій ресурс

Сейчас читают: 679
womo.ua

Щопонеділка о 19:00 Вежа на Почайні (пр-т С. Бандери, 23) проходять сеанси звукотерапії проєкту «Музика зцілює». Що  на вас очікує: Живий акустичний сеанс музикотерапії; Знайомство з колекцією унікальних вібраційних інструментів, яких ви не зустрінете на інших концертних майданчиках; Комфортні місця для повного розслаблення; Підібрані під кожен сеанс аромати, які діють в синергії зі звуком; Wellcome tea.

З давніх часів відомо, що звук магічно діє на душу і тіло людини, а кожна стародавня культура має свої сакральні звукові техніки.

Кожна подія з серії «Музика зцілює» — це розслаблююча медитативна духовна подорож під музику найрідкісніших інструментів, що звучали ще під час сакральних ритуалів давніх народів.

Заворожливе звучання колекції гонгів і співочих чаш, диджеріду та варгану, біли, хендпану, шейкерів, дівьї, розслаблюють, занурюючи у лагідний океан заспокоюючих звуків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA