покупки шопинг психологія стрес «Фонд Маша»

Імпульсивний шопінг: чому не варто знімати стрес покупками

Сейчас читают: 621
womo.ua

Зі стрес-шопінгом точно стикався кожен. Особливо коли до всіх магазинів можна «сходити», просто ввімкнувши інтернет у телефоні.

Чому це не ок (і ми зараз не про марні витрати, які роблять діру у вашому бюджеті), розповіла керівниця психологічного напряму «Фонду Маша» Катерина Тімакіна. Читайте також: Що подивитися на канікулах: дорослі фільми для підлітків від психолога Втомилася на роботі – треба порадувати себе новою сукенкою, бо не дарма ж ти так багато працюєш.

Посварилася з коханою людиною – саме час для помадки з розпродажу. День просто не задався – а тут таргетована реклама в соцмережах пропонує купити все що завгодно.

І що, вірогідно, тобі не потрібно. В період свят імпульсивний шопінг набуває велетенських масштабів. Ми стресуємо, що не встигаємо закінчити всі важливі справи до нового року, що не маємо планів на Новорічну ніч, що аврал на роботі… Список нескінченний.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA