місто Київ українська культура місто Київ

У київських музеїв з’явився онлайн-архів

Сейчас читают: 872
womo.ua

Масштабний проєкт створила команда туристично-культурного хабу «Київ-цифровий». Про це повідомили на офіційному порталі столиці.

У межах спецпроєкту фахівці оцифрували величезну кількість експонатів з найбільших культурних локацій міста. Це музей Михайла Грушевського, музей видатних діячів української культури, музей Києва, музей Івана Гончара, «Київська картинна галерея», Національний музей декоративного мистецтва України, музей Ханенків та Києво-Печерська лавра. Читайте також: Директорка музею Ханенків стала першою лауреаткою італійської премії У новому спецпроєкті можна: побувати у кабінеті Михайла Грушевського переглянути унікальні зразки української святкової вишивки побачити Національний заповідник «Києво-Печерської Лаври» з висоти пташиного польоту сконцентруватись на живописних шедеврах з колекції Ханенків обрати власний сценарій на київському гайді. Читайте також: Чи будуть відновлювати пам’ятки культури в Україні після війни? «Київ цифровий» закликає «берегти нашу спадщину, щоб завтра було чому дивуватись, чим пишатись і що захищати».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA