місто Берн ТЦ Gorodok Gallеry дозвілля вибір редакції місто Берн

Розслабитись та позбутись стресу допоможе проєкт «Музика зцілює»

Сейчас читают: 453
womo.ua

Звукотерапія — це метод використання рідкісних вібраційних інструментів (гонги, тибетські чаші, ханги та інші) для поліпшення фізичного і психічного здоров’я людини.

ВЕЖА на Почайні має унікальну для України колекцію гонгів та співочих чаш. Саме тому з’явилася ідея започаткувати цей винятковий проєкт зі звукотерапії “Музика зцілює”.

На найближчих сеансах у центрі уваги буде хпгг (або хендпан). Ханг (hang) — це досить новий музичний інструмент. Він був розроблений у 2000 році Феліксом Ронером і Сабіною Шерер із швейцарського міста Берн в результаті багаторічного вивчення тринідадського стілпана і багатьох інших резонуючих перкусійних інструментів з усього світу: гонгу, традиційного індонезійського гамелана, уду, Гатам, різних ручних барабанів, дзвіночків і музичної пилки.

Його об’ємне звучання, схоже на медитативний спів, м’яко запрошує на сакральний таємничий танець, переходячи в ритмічну подорож до самого себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA