Шерон Стоун Литва знаменитости Шерон Стоун Литва

Модні жовто-блакитні виходи знаменитостей у Каннах на підтримку України

Сейчас читают: 293
vogue.ua

Наразі у Франції відбувається 75-й ювілейний міжнародний Канський кінофестиваль. Цього року можна помітити на Лазурному березі безліч знаменитостей, які нагадують усьому світу про війну в Україні, яку три місяці тому розпочала росія.

Щоб підтримати українців, зірки виходять на червону доріжку у жовто-блакитних образах, що відсилають до відтінків нашого національного прапора.

Vogue. ua зібрав 10 ефектних вихід гостей Каннського кінофестивалю на підтримку України. 21 травня Тільда Суінтонн на пресконференції стрічки "Три тисячі років туги", де вона виконала головну роль, з’явилася у вбранні із символічними для України кольорами.

Тільда обрала блакитну сукню-сорочку вільного крою Alaïa та жовтий клатч Loewe. Тим часом, американьска актриса Шерон Стоун прийшла отпримати гуманітарну нагороду Better World Fund 2022 у шовковій синій блузі, лаконічному синьому костюмі й атласних туфлях такого ж кольору, а потім під час позування розкрила піджак, де було видно яскраву жовту підкладку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA