Стиль Мода тренды 2021

Мода без кордонів: що ми будемо носити у 2021 році

Сейчас читают: 715
cosmo.com.ua

З сезону в сезон мода змінюється, підлаштовуючись під нові реалії, час та покоління. Усталені межі стираються, а на перший план виходить індивідуальність та можливість самовираження.

Бачення покоління Z — вільного, сміливого, безкомпромісного та відкритого до всього нового — бренд Reserved дослідив в унікальній лімітованій колекції RE.

DESIGN, над якою працював разом з представниками польського нового покоління. Дванадцять творчих молодих людей, серед яких дизайнери, фотографи, ілюстратори, художники і не тільки брали активну участь на кожному етапі створення колекції та згодом стали її амбасадорами.

RE. DESIGN — це свого роду дзеркало, в якому відображена справжня суть покоління Z. В невимушеній, стильній та різноманітній колекції зумери (молоді люди, що народилися в період між 1997 та 2012 роками) демонструють кардинально новий підхід до моди та трендів, а також показують, які модні прийоми варті нашої уваги в 2021 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA