осознание Мода экологичность

Чому швидка мода це погано і що робити, щоб знизити її шкоду

Сейчас читают: 617
liza.ua

Швидка мода псує все, і це зовсім не жарт: все більше людей по всьому світу замислюються про те, що потрібно впускати в своє життя якомога більше правил усвідомленого споживання, в тому числі — одягу.Всім нам добре знайомі магазини, під зав’язку набиті дешевим одягом в торгових центрах.

Ці одежинки мають гарний вигляд, вони модні та стильні, а усміхнені консультанти готові підказати, супроводити до примірочної та навіть полестити, коли треба.

Але що ховається за цими вішалками з крутим одягом?За всім цим ховається термін, який дратує всіх екоактивістів — швидка мода.Це термін, який використовується для позначення швидкого оновлення асортименту марки кілька разів на сезон.

Головна мета швидкої моди — виробляти продукцію швидко, реагуючи на смаки покупців буквально в режимі реального часу.З боку покупця — нічого, адже завжди є вибір і можливість виглядати стильно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA