Меган Маркл та принц Гаррі поділилися першим портретом доньки Лілібет

Сейчас читают: 419
vogue.ua

4 червня принцесі Лілібет, доньці принца Гаррі та Меган Маркл, виповнився 1 рік. На честь великої події герцоги Сассекські, які на той момент перебували з візитом у Великій Британії з нагоди 70-річчя правління Єлизавети II, влаштували камерну вечірку для найближчих друзів та сім'ї.

Зараз же монарша сім'я поділася першим портретом Лілібет Діани Маунтбеттен-Віндзор, зафіксованим у її день народження. На святковій фотографії Лілібет усміхається, граючи у задньому дворі котеджу Фрогмор у Віндзорі.

На ній одягнена ніжно-блакитна сукня вільного крою, а її руде волосся, яке дісталося від батька, прикрашає делікатний білий бант.

Перший портер Лілібет на честь її дня народження зробив близький друг сім'ї фотограф Місан Гарріман. Тим часом, особливий святковий торт для Лілібет доручили зробити пекарю Клер Птаку із східнолондонської пекарні Violet Bakery.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA