Майли Сайрус рекламная кампания ароматы Gucci Майли Сайрус

Майлі Сайрус стала обличчям кампанії Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Сейчас читают: 933
cosmo.com.ua

"Майлі Сайрус по духу одночасно рок-н-рольна й різнопланова співачка. Я захоплююся нею і вважаю, що вона ідеально втілить новий аромат таісторію Gucci Flora Gorgeous Gardenia", — Алессандро Мікеле.

Модний дім Gucci оголосив про дебют співачки, багаторазової власниці платинових альбомів, автора пісень і новаторки Майлі Сайрус в якості обличчя Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum, нового аромату від креативного директора Алессандро Мікеле.

Володіючи неповторною індивідуальністю, вона стане головною героїнею фотознімків і фантастичного відео, створеного і відзнятого Петрою Коллінз під креативним керівництвом Алессандро Мікеле і присвяченого новому аромату.

Будучи уособленням своєї епохи, Майлі Сайрус розповідає про самовираження, оптимізм і автентичності, виступаючи в якості музи для нової фантастичною країни, наповненої радістю, створеної Gucci Beauty і натхненної її унікальною особистістю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA