красота уход за кожей

5 лайфхаків для сяючої шкіри обличчя

Сейчас читают: 775
cosmo.com.ua

Вже декілька сезонів поспіль головним світовим б’юті-трендом є не контуринг чи скульптурування (привіт, сестри Кардаш’ян!), а чиста, максимально природна, сяюча шкіра обличчя, яка світиться здоров’ям.

Лише косметичними засобами створити такий ефект неможливо. Щоб досягти бажаного, тобі варто переглянути власну б’юті-рутину та додати до неї декілька нових пунктів, обов`язкових до виконання.

Розповідаємо про них детальніше.   Основа основ Багато голлівудських зірок, розповідаючи про власні секрети бездоганної шкіри обличчя, починають не з догляду або салонних процедур, а з базових обов’язкових речей — повноцінного сну та підтримання оптимального водного балансу.

Саме на цих двох китах тримається не тільки наш зовнішній вигляд, а й  самопочуття загалом. Спиш по п`ять годин на добу і цілий день п`єш тільки каву, забуваючи про воду — про здорову сяючу шкіру можеш забути, яких би зусиль не докладала.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA