Маша Єфросиніна люди Нео новини шоубізнес Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна зізналася, чи готова йти у президенти України

Сейчас читают: 529
hochu.ua

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка травмувала власного сина, вперше відкрито висловилася про свої президентські амбіції.

Інфлюенсерка зізналася, що думає на тему наступних виборів і чи готова сама обійняти посаду президента. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна відповіла на запитання підписників.

Зокрема громадська діячка підкреслила, що їй часто ставлять запитання на тему того, чи не планує вона піти в політику. Її підписники впевнені, що телеведуча могла б стати хорошою главою держави, адже часто мотивує інших людей і давно займається благодійною діяльністю, знаючи, з якими проблемами стикаються українці.Проте сама Маша поки що не бачить себе на посаді президента України.

І хоча про свої політичні амбіції вона скромно промовчала, ведуча зазначила, що поки що наша країна ще не готова побачити жінку на посаді глави держави.Таких запитань чомусь дуже багато.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA