Богдан Беспалов знаменитости блогер Нео шоубізнес Богдан Беспалов

Любовний трикутник: Фреймут та Єфросиніна не змогли поділити чоловіка (ВІДЕО)

Сейчас читают: 824
hochu.ua

Популярні українські телеведучі, Ольга Фреймут та Маша Єфросиніна, яка на початку нульових працювали на Новому каналі, ворогують багато років.

Відомий блогер Богдан Беспалов розповів причину конфлікту між знаменитостями. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!За словами Богдана Беспалова, всьому виною любовний трикутник - історія, якій майже десять років.

Фреймут та Єфросиніна у 2013 році не могли поділити одного чоловіка. Читати також До сліз: Маша Єфросиніна зворушила Мережу зустріччю із сином, який уперше з початку війни повернувся додому Є дві чарівні феї: Марія Єфросиніна та Ольга Фреймут.

Як стверджують наші кошенята, які працювали в той період з пані Фреймут та Марією Єфросиніною, яблуком роздору між цими жінками став головний принц — король "Нового каналу,— розповів Беспалов зі слів свого фолловера.Так, у 2013 році Маша Єфросініна мала кризу у відносинах з чоловіком Тимуром Хромаєвим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA