дружба Нео

Ніно Катамадзе: “Слава Україні, це — Слава Сакартвело! Перемога України — це перемога Сакартвело!”

Сейчас читают: 823
womo.ua

28 та 29 квітня у КВЦ “Парковий” з аншлагом пройшли благодійні концерти видатної грузинської джазової співачки Ніно Катамадзе.

В програмі виступу Ніно були як її зіркові хіти “Once In The Street”, “Olei”, так і зовсім нові пісні, що захопили публіку. Особливим моментом стало виконання “Чорнобривців” в оригінальному аранжуванні  — єдина пісня в репертуарі співачки, яку вона виконує українською, що дуже розчулило всіх присутніх.

Зірка з задоволенням спілкувалась з гостями, кружляла залом і запрошувала публіку заспівати з нею. На один з концертів  Ніно завітала Джамала, з якою її пов’язує давнішня дружба.

Ніно зійшла зі сцени до Джамали і публіка насолоджувалась віртуозним та дуже щирим джем-сейшеном від двох дів, а потім українська співачка перехопила ініціативу, заспівавши: “Ніно, люблю тебе” і “Ніно, ми всі любимо тебе” — і тут її підтримав весь зал.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA