Марта Костюк Сша спорт РЕЙТИНГ WTA спортсмени Марта Костюк Сша

Вперше у кар’єрі: Марта Костюк стала першою «ракеткою» України

Сейчас читают: 998
womo.ua

В Україні змінилася перша «ракетка» в жіночому тенісі. Нею стала Марта Костюк. Раніше цей титул належав Ангеліні Калініній. Про це повідомляє WTA.

Зазначимо, що 20-річна українська спортсменка Марта Костюк виграла свій дебютний титул WTA і здобула 14 перемог у 22-х зіграних матчах. Читайте також: У США відкрили бар, де транслюють лише жіночий спорт: відео Вона знаходиться на 40-й позиції у світовій класифікації (-4 сходинки) і вперше очолила національний рейтинг. Читайте також: Названі найкращі українські спортсмени та тренери квітня Колишня перша «ракетка» України Ангеліна Калініна, програвши у другому колі турніру в Мадриді, опустилася на 47-й рядок (-13). Читайте також: 8 та 9 травня: Володимир Зеленський зробив важливу заяву Рейтинг тенісисток:  Фото: wtatennis.com The post Вперше у кар’єрі: Марта Костюк стала першою «ракеткою» України appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA