Маша Єфросиніна Нео Маша Єфросиніна

"Я не буду брати участь у ср*чах": Маша Єфросиніна прокоментувала скандал зі Златою Огнєвіч (ВІДЕО)

Сейчас читают: 560
hochu.ua

Декілька місяців тому в українському шоу-бізнесі відбувся скандал. Оля Полякова та Маша Єфросиніна в своїй програмі "Дорослі дівчата" на YouYube-каналі пройшлися по одній українській співачці, яка критикувала їх через мовне питання, проте вирішили не називати її ім’я.

Однак користувачі Мережі припустили, що це може бути Злата Огнєвіч, яка згодом прокоментувала хейт зі сторони своїх колег. Нещодавно Єфросиніна вирішила згадати неприємну ситуацію та наголосила, що не мала на увазі Злату Огнєвіч.

Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Телеведуча Маша Єфросиніна під час інтерв’ю з Раміною Есхакзай вирішила виправдатися за свої слова.

За її словами, конфлікту зі Златою Огнєвіч немає та не може бути. Читати також Маша Єфросиніна згадала, як один хейтерський коментар кардинально змінив її життя (ВІДЕО) Усі глядачі "Дорослих дівчат" в якийсь момент подумали, що я заср*ла Злату Огнєвіч, хоча насправді я не про Злату Огнєвіч говорила.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA