На Каннський До Дня Києв місто Братислава місто Київ місто Киев День Киева виставка На Каннський До Дня Києв місто Братислава місто Київ місто Киев

До Дня Києва відбудеться виставка інтер’єрних керамічних панно відомої художниці: фото

Сейчас читают: 399
womo.ua

У столиці до Дня Києва у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться виставка інтер’єрних керамічних панно відомої художниці-керамістки Ольги Рапай.

Про це повідомляє Національний музей українського народного декоративного мистецтва у Facebook. Спільний проєкт музею та Асоціації мистецтвознавців, експертів, оцінювачів і реставраторів України «Сила крихкості» вперше презентує твори художниці, які були окрасою інтер’єрів київського готелю «Братислава», а потім довгий час вважалися втраченими. Читайте також: Що подивитися у кінотеатрах України: головні прем’єри травня 2023 року Проєкт «Сила крихкості» триватиме з 26 травня до 25 серпня та складатиметься з двох частин, а саме: Читайте також: Український бренд THE LACE презентує білосніжну колекцію літнього одягу: фото «Сила підтримки» — перша частина, яка презентує серію керамічних гербів міст-побратимів Києва, щоб засвідчити, що він незламний і попри війну святкує свою річницю у колі друзів з інших країн світу, відчуваючи силу їх підтримки.

Друга частина — «Сила коріння» — розпочнеться згодом та представить в музеї великі керамічні рельєфи з історії України.

Поєднання художньої простоти та технічної складності виконання — характерна риса авторського стилю Ольги Рапай. Читайте також: На Каннському кінофестивалі показали фільм про життя жінок в Афганістані Крім того, програма проєкту передбачає низку цікавих заходів: лекції, майстер-класи для дітей та дорослих із ліплення, вишивки, реставрації, творчі зустрічі з обговоренням питань збереження культурної спадщини під час війни в професійному середовищі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA