Маша Єфросиніна зірки арешт шоубізнес Маша Єфросиніна

В росії “гавкають” на Машу Єфросиніну: ведучу заочно арештували “за поширення фейків”

Сейчас читают: 792
hochu.ua

Популярну українську телеведучу Машу Єфросинину в Росії цього року внесли до списку терористів та екстремістів, більше того, оголосили у розшук.

Наразі стало відомо, що суд Москви заарештував українку, правда заочно. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Кримінальну справу проти Єфросініної порушили 7 квітня минулого року.

У країні-агресорці її звинувачують у поширенні "фейків". Читати також Маша Єфросиніна згадала, як один хейтерський коментар кардинально змінив її життя (ВІДЕО) Одним із перших на новину відреагував експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Сергій Нікітюк, у Instagram-stories чоловік написав: "Вірною дорогою йдете, Маша Єфросиніна", — написав він.У свою чергу, телеведуча посміялася з покарання від російських окупантів.

Вона прокоментувала це з гумором.В мордорі (росії) так звані «органи» розгледіли в моїх вербальних актах загрозу їх 2великій імперії" та злочин, який тягне на уголовну справу та, увага, "заочний" арешт!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA