фільми мультфільм Великдень

Найкращі великодні фільми для перегляду всією родиною

Сейчас читают: 484
womo.ua

Великодні вихідні настали, і прийшов час святкувати. Між вибором наповнення великоднього кошика і прикрашанням яєць, відвідуванням церковних служб і влаштуванням великоднього бранчу, може бути важко знайти час, щоб сповільнитися і розслабитися.

Чому б не запланувати великодній кіносеанс, щоб відпочити й розслабитися? Читайте також: Як прикрасити дім до Великодня: найкращі ідеї святкового декору своїми руками Ми включили кілька нових фільмів, які вийшли цього року, щоб розважити сім’ю, а також класику, яку варто переглядати з року в рік.

Незалежно від того, чи шукаєте ви щось на релігійну тематику, чи розважальний анімаційний фільм, у нас ви знайдете те, що вам потрібно. Школа зайців, 2017 Цей веселий анімаційний фільм ідеально підходить для дітей віком від 7 років.

Кролик Макс потрапляє в традиційну школу, де він знаходить друзів, вивчає уроки та бореться з родиною лисиць. Ведмідь Йогі, 2010 Цей мультфільм ідеально підходить для того, щоб зайняти дітей, поки ви готуєте останні штрихи до великодньої вечері.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA