Валентин Васянович Україна місто Відблиск кіно війна в Україні новини вибір редакції офіційний трейлер Валентин Васянович Україна місто Відблиск

Представлено офіційний трейлер фільму Валентина Васяновича «Відблиск»: кадри, дата виходу, трейлер

Сейчас читают: 872
womo.ua

16 травня в український прокат виходить фільм «Відблиск» — воєнна драма Валентина Васяновича («Рівень чорного», «Атлантида»).

Головний герой фільму — цивільний, а згодом військовий хірург Сергій, який потрапляє у російський полон. Чоловіка катують у в’язниці «Ізоляція», створеній в Донецьку після захоплення міста росіянами.

Від смерті Сергія рятує тільки те, що агенти ФСБ, які катували полонених, мають радитись з лікарем. Після звільнення Сергій повертається додому, знову звикає до комфорту, вибудовує стосунки з дочкою та шукає нових цілей у житті.  «У “Відблиску” показую, що мирне життя – це крихка субстанція, яку легко зруйнувати та важко відновити», — ділиться режисер Валентин Васянович.

У Києві також відбудеться два спеціальні покази фільму «Відблиск» та спілкування із режисером Валентином Васяновичем після показу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA