традиції колядки українська культура Різдво Різдво Христове українські традиції

Найкращі українські колядки для дітей та дорослих

Сейчас читают: 553
womo.ua

Колядки — це різдвяні пісні, які виконують під час Різдва. За допомогою цих пісень діти чи дорослі ходять від дому до дому, бажаючи господарям здоров’я та успіхів у господарюванні.

У колядках висловлюють побажання здоров’я господарям і отримують у відповідь подарунки. Традиція колядування в Україні залишається популярною як серед маленьких дітей, так і серед підлітків, та дорослих.

Обхід будинків розпочинається у Святвечір з першою зіркою і триває до самого Різдва, яке у 2023 році святкують 25 грудня. Тому ми зібрали для вас добірку найкращих українських колядок.

Детальніше про Різдвяний Святвечір читайте тут. Читайте також: Повчальні та добрі мультфільми про Різдво та Новий рік : топ-5 Різдвяні колядки 2023: найкращі пісні для дітей та дорослих Коляд, коляд, колядниця, Добра з медом паляниця, А без меду не така, Дайте, дядьку, п’ятака.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA